Billede af Jagtstige 3,00

Jagtstige 3,00

Sammenklappelig jagtstige med plads til 2 personer. Stigen egner sig til flere slags jagtformer. Til anstandsjagt yder den god komfort med det veltilpassede ryglæn og dens brede platform til hvile af fødderne. Den stabile platform giver dig muligheden for at skyde stående, i balance, til løbende vildt på tryk- og drivjagter. Stigen er monteret med 4 bolte med vingemøtrikker og kan nemt klappes/stilles op. Jagtstigen sælges færdigsamlet.


3200,- Alle priser er i danske kroner og inkl. moms

På lager

Varer nr. 6

 • Sammenklappet længde 3,00 m
 • Sædehøjde 2,3 m
 • Bredde 1,2 m
 • Platform areal 0,3x0,9 m

De sammenklaplige jagtstiger sælges færdigsamlet og lige til at klappe ud og anvende. 

Denne funktion gør opstilling af jagtstigerne på reviret meget praktisk, da man kan have flere stiger med på én gang. 

De sammenklaplige jagtstiger tilbyder jægeren god komfort med det veltilpasset ryglæn og en fin platform til at hvile føderne på. Derudover er der fin plads til to personer personer kan sidde. 

Levering 

Vi tilbyder levering med fragtmand eller lejlighedsvis levering.

 • Kontakt os og få et leveringstilbud

Montering 

Vi tilbyder at kører ud med de sammenklaplige jagtstiger og montere dem på reviret. Vi har atv og skovvogn til rådighed og kan derfor komme ind de fleste steder på reviret. Servicen tilbydes udført til enten en fast pris pr. stige eller på timeløn.

 • Pris for opstilling på reviret 500 kr pr/stk
 • Timeløn 495 kr + moms  (Atv og skovvogn stilles til rådighed)

Kontakt os på tlf. nr. 60565458 og på mail np@jagttrae.dk og få et tilbud.

Dette produkt er testet af KWF i 2018 

Hvad er KWF (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik)?

KWF er et internationalt kompetancecenter for skovarbejde, skovbrugsteknologi og trælogistik i Europa. De giver råd til centrale aktører indenfor skovbrug, træ- og bio-energi. KWF undersøger og certificerer skovbrugs teknologi, værktøj, forsyninger og værnemidler på internationalt plan. 

Hvad gavner en KWF test?

KWF test sikre at produktet lever op til en forsvarlig kvalitet i forhold dets anvendelse. Ved produkter som jagttårne er dette forhold særligt vigtig, da der altid kan være en risiko for at komme til skade hvis man falder ned fra et. KWF test ligger vægt på sikkerheden og funktionaliteten af tårnet ved bla. at krav til

 • stigetrinenes bæreevne 
 • platformens bæreevne 
 • sædebrættets bæreevne 
 • lethedsgraden af op- og nedstigning fra tårnet
 • bolte og skruers kvalitet, styrke og holdbarhed

Et spørgsmål om tryghed

Der vil uanset en sikkerhedsgodkendelse eller ej være en risiko for at falde ned fra et jagttårn og komme til skade. Som jagtansvarlig har man dog muligheden for at træffe et aktivt valg om at at mindske risikoen for uheld forusaget af konstruktionsfejl, typisk pga. underdimensioneret materialer, ved at vælge et sikkerhedsgodkendt jagttårn. Dette kan i sidste ende medfører at forsikringsselskabet ser med mildere øjne på sagen og om ikke andet vil det for de fleste jagtansvarlig medfører at man med god samvittighed kan byde sin jagtgæster på plads i solide og gennemførte tårne.