Referencer

Vi udfører alle slags specialopgaver i udendørs trævarer. Har du en opgave eller er du interesseret i at få lavet en opgave, tilsvarende vores referenceprodukter, så kontakt os på 60565458 og få et uforpligtende tilbud. 

Motionstrapper i egetræ

Udført i høvlet og ovntørret egetræs reglar. Anvendes som motionstrappe og tribune på en sportsplads i Roskilde kommune.

Natur legeplads for kommune

Bestående af bålhytte, shelter, bord-bænkesæt, balancebom, elefantfødder, koldbøttestang, klatretov, rutchebane. Sikret med faldsand på hele arealet og omkredset med naturstammer.

Terrasse med højbede

Terrasse med højbede på hver side, samt pergula. Målet med opgaven var at skabe en hyggekrog og et ekstra rum i haven. Udført i douglasgran. Skridsikring med epoxy og kvartsand. Opfyldning af plantekasserne med muldjord.  

Plantekasser med laurbærbuske

Plantekasser med laurbærbuske i matchende stil med de masive træklodser. Plantekasserne har indbygget plastikbaljer, som laurbærbuskene er plantet i.  

Massive træklodser

Massive trækloder til Shoppen Aalborg. De massive træklodser måler 50x50x200cm 

 

Tavle til Tranum Klitcamping

Opslagtavle udført i thuja.

Klaplåge

Klapslåger til dyrehegn. Udført i høvlet egetræ og A4 rustfri skruer.

 

Madpakkehus til børnehave

Udført som 6-kantet hytte i lærketræ. Taget er lavet med tagpap som undertag og kalmarbrædder som ydre tag. Der er sat plexiruder i og dobbelt dør. Fliser er valgt som gulvbelægning. Hytten er 6 m i diameter og har god plads til at indrette med bordbænkesæt mm. 

 

Trappe til Naturstyrelsen

Udskiftning af trappe ned til Bølling sø. Udført i trappetrin af lærketræ og stolper i egetræ. Trinhøjden er forbedret ift. den tidligere trappe og der er lavet skridsikre trin. 

6-kantet bænkesæt

Opsætning af 4 stk 6-kantet bænkesæt til en skovbørnehave. Udført i douglasgran.

Hundegård

Lavet med redskabrum i den ene gavl og to hundegårde i den resterende del med udgang til to løbegårde på 10x10 m, udført med 1,4 m vildthegn med robiniestolper. Beklædning er lavet i kalmarbrædder og hundegårdselementerne er udført i varm-galvaniseret stål. Hundegården er lavet med tanke for at stålelementerne let kan fjernes, hvis man vil bruge pladsen til et andet formål, eksempelvis som brændeskur.